AKADEMIJA

development-program

Babolat Development Program 

Danas je tenis mnogo komplikovaniji i skuplji dok se roditelji nalaze na konstantnom raskršću odluka, tuđih pogrešnih saveta i ideja kojim putem njihovo dete treba da krene.

Ideja jednog ovakvog koncepta je da na jednom mestu okupimo najbolje teniske klubove, najbolje teniske trenere, sportske psihologe i kondicione trenere kao i ostale uticajne i stručne ljude iz raznih finansijskih i sportskih oblasti, ali neophodnih za celokupni razvoj mladih i talentovanih teniskih igrača.

Metodologija rada

 2

 

 

Međunarodna saradnja između Morutoglou Akademije iz Nice i Babolat kompanije iz Liona rezultirala je stvaranjem koncepta u kojem takmičari dobiju bolju podršku tokom njihovog profesionalnog razvoja.

Program treniranja se zasniva na programima Morutoglou Tenis Akademije i njenog stvaraoca Patrik Morutoglou.

Svi naši programi (teniski, kondicioni, psihološki) se baziraju na konceptu rada 1 na 1 sa svakim takmičarom pojedinacno.

Za svakog igrača se konstruiše poseban program rada. Analize treninga i napretka se šalju u Morutoglou Akademiju i sa roditeljima komentariše razvoj igrača na mesečnom nivou. Najbolji naši takmičari iz Srbije se šalju u Morutoglou Akademiju na besplatno usavršavanje svake godine.

3

 

 

 

 

Tim trenera

Jedan od važnih uslova za ulazak trenera u naš trenerski tim je da su svi oni strastveni zaljubljenici u tenis kao i to da imaju najviše trenerske licence i ostvarene uspehe u njihovom dosadašnjem radu.

Sponzorstva    babolat-logo

Svakom igraču Babolat Development Programa je zagarantovano potpisivanje Babolat Ugovora. 

4
Igrač ima mogućnost potpisivanje 2 tipa Ugovora, Nacionalni Ugovor ili Internacionalni Ugovor koji donosi dodatne pogodnosti poput novčanih klauzula i dodatnih bonusa.

 

Međunarodni  partneri i infrastruktura Babolat Development Programa-Srbija:

Morutoglou Tennis Academy – Nice
Court Sence – New York

 Domaći partneri i infrastruktura:

Teniski Klub Gemax – Belgrade
Teniski Klub Olimp – Belgrade
Teniski Klub Trim – Belgrade
Dinamic Sport Fitnes and Spa Centar – Belgrade

1
5
8
6
7
9

 

Misija

Naša misija je jednostavna, da pomognemo našim najboljim juniorima kao i njihovim roditeljima u njihovoj teniskoj karijeri i prevazilaženju raznih prepreka. 

Sport Konsalting i Finansijska pomoć

money
Ukoliko imate finansijskih problema možda možemo da vam pomognemo.Našu mrežu partnera čine poznate strane sport-marketing kompanije koje ulažu finansijska sredstva u naše talentovane igrače, kao što su Miomir Kecmanović (juniorski prvak sveta), Jorović Ivana (Juniorski prvak sveta), Devald Borna (Pobednik Orange Bowl), Hamad Međedović (Finalista LA Petit As-Tarbes), itd.Naš cilj je da pomognemo našim igračima oko dobijanja i potpisivanja sponzorskih ugovora, naravno bez ikakvih provizija.

 

 

Partneri sa kojima sarađujemo po pitanju finansiranja naših takmičara:

10
11
12
2
13

 

Iako je tenis individualni sport, na kraju uspeh je rezultat celokupnog timskog napora.

Info mail:
d_cekic@yahoo.com
0641277101